Home
AGENDA

Vanwege COVID-19 zijn alle cursussen en traininingen opgeschort. Blijf gezond!

Postural Integration
Energetic Integration
Cranio Sacraal
Sexual Grounding
Hechting
Samengestelde Gezinnen

Energetic Intergration Therapie

Als leertherapeut ben ik verbonden aan Bodymind opleidingen. Studenten aan de opleiding voor Energetic Integration Therapeut zijn verplicht om elk jaar leertherapiesessies te volgen. Het werken met studenten en hen te begeleiden, zowel in hun eigen individuele proces als in het proces tot aankomend therapeut, doe ik met veel plezier.

Erotische energie in de behandelrelatie

Het verhogen van het bewustzijn bij therapeuten en andere behandelaars, met name diegene die individueel werkzaam zijn met hun cliënten, c.q. patiënten, is een belangrijke aanvulling die elke behandelaar in huis zou moeten hebben. Dit vooral omdat elke cliënt en patiënt het recht heeft om de juiste spiegeling te krijgen, ook op erotisch terrein, zodat men in de behandeling de juiste afstemming krijgt en oude patronen en eventuele trauma’s kunnen herstellen.
Klik hier voor meer informatie in PDF-formaat.

Hechtingsstijlen binnen de therapeutische relatie

In het algemeen kun je zeggen dat de hechtingsstijl die men als kind heeft ontwikkeld, zich ook weer laat zien als men een diepere verbinding aangaat als volwassene. Ook in de therapeutische relatie komt de gehechtheidsstijl te voorschijn en dit kan voor veel verwarring zorgen, zowel voor de cliënt als de therapeut. Gedurende de training wordt het bewustzijn verhoogd van de diverse gehechtheidsstijlen zodat je deze beter weet te herkennen bij je cliënten. Tegelijkertijd zal je door de theorie en diverse oefeningen ook je eigen gehechtheidsstijl meer bewust worden. Klik hier voor de meest recente column of hier voor de PDF met meer achtergrondinformatie.

Verbinding in de intiem-seksuele relatie

Juist in de intiem-seksuele relatie, zeker als deze langer duurt, kunnen onveilige hechtingsstijlen naar voren komen. Ik bied handvatten om hier mee om te gaan, zodat je een relatie aan kunt gaan en in staat bent om deze te verdiepen.
Graag deel ik mijn kennis en ervaring zodat mensen gemakkelijker kunnen verbinden met hun partner. Meer informatie? Klik hier.

Sexual Grounding Therapie

Een vernieuwende stijl van therapie rond de ontwikkeling van seksualiteit en relaties, geeft je als mens, therapeut of andere behandelaar meer aarding in je hele lichaam.
Als therapeut of andere behandelaar zal je na deze training beter in staat zijn om met thema’s als seksualiteit en relaties te werken met je cliënten of patiënten.